Arslantaş'tan AKP'li Ayhan Oğan'a sert tepki

Arslantaş'tan  AKP'li Ayhan Oğan'a sert tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Arslantaş’tan  AKP’li Ayhan Oğan’a sert tepki
'Biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır' diyen AKP'li Ayhan Oğan'a bir tepki de MHP İl Başkan yardımcısı Mustafa Arslantaş’tan  geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş’ın  sosyal paylaşım sitesi  facebook hesabından yaptığı açıklama şöyle:
 “Bugünlerde AKP li gözüken bazı kişilerin enteresan ve ihanet düzeyindeki açıklamaları oldukça dikkat çekicidir. Açıklamalarına hala devlet erkanından ve ülkenin reisi cumhurun dan bir cevap veya tekzip gelmemesi de ayni şekilde endişe verici ve ortamı gerici bir durumdur. Unutulmasın ki bu devlet milli mücadele ile şehitlerimizin kanları ile kurulmuş olup sırf bu devlet yıkılmasın diye 15 temmuzda büyük Türk Milleti şehitler vermiş gaziler vermiştir. FETÖ ile birlikte fotoğraflarla tescilli bu tip kişilerin? Hala iktidar partisinde söz sahibi olması oldukça üzücüdür. 
TÜRK DEVLETİNİN ESKİSİ YENİSİ OLMAZ
Türk devletinin yenisi, eskisi olmaz. Türkiye Cumhuriyeti Göktürklerin, Büyük Selçuklunun devamı, bu çağdaki adıdır. Rota aynıdır. Kaynak aynıdır.Kurucu kahramanlar isim isim farklı olsa da cephe cephe, dalga dalga büyüyen Türk devletinin şeref payeleridir. Devletle oynamak küresel devlere  yem olmaktır.” dedi