Arıkan: Geçmişte karşı çıktıkları uygulamaların bugün katmerlisini yapıyorlar!

'Sisteme sahip olacağını zannetiler ama sitemin oyuncağı oldular' ifadeleri ile de dikkat çeken Arıkan: Milli görüş çizgisinde yer aldıkları dönemde hangi uygulamaya karşı çıkmışlarsa bugün o uygulamaların katmerlisini yapmaya başladılar.

Arıkan: Geçmişte karşı çıktıkları uygulamaların bugün katmerlisini yapıyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, AK Parti’ye yönelik dikkat çeken eleştiriler de bulundu. Arıkan, "Dün grev önlüğünü giyerek,  işçiye destek olanlar bugün işçilerin grev yapmasını yasakladılar." dedi. 
“HAYATIN HER ANLAMINDA BİR KARATMA UYGULANMAYA BAŞLADILAR”
Özellikle son 10 yılda hayatın her anlamında bir karatma uygulanmaya başladılar” diyen Arıkan, “Yıllarca seçim meydanlarında tek parti dönemini yoklukların, kuyrukların iktidarı olarak yerden yere vuranlar,  soğanı sarımsağı dahi temin edemediler. Günümüzde ise ayçiçeği yağına saltanat kurdurarak, ülkeyi nasıl bir noktaya getirdiklerini tescillemişlerdir. Sistemin parçası oldular. Bozuk tezgahtan bozuk mal çıkar, tezgahı tamir etmezsen başındaki Lütfü de olsa Nureddin de olsa bozuk çıkacaktır” şeklinde konuştu. 
“DÜN GREV ÖNLÜĞÜNÜ GİYEREK,  İŞÇİYE DESTEK OLANLAR BUGÜN İŞÇİLERİN GREV YAPMASINI YASAKLADILAR”
“Sisteme sahip olacağını zannetiler ama sitemin oyuncağı oldular” ifadeleri ile de dikkat çeken Arıkan, “Milli görüş çizgisinde yer aldıkları dönemde hangi uygulamaya karşı çıkmışlarsa  bugün o uygulamaların  katmerlisini yapmaya,  hangi kurumlara karşı mücadele vermişlerse bugün o kurumları cansiperane bir şekilde savunmaya başladılar. Dün grev önlüğünü giyerek,  işçiye destek olanlar bugün işçilerin grev yapmasını yasakladılar” dedi.