Anne ve babası ayrı yaşayan öğrenci intihar etti

Anne ve babası ayrı yaşayan öğrenci intihar etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan İlçesi Elbaşı Mahallesi’nde anne ve babası ayrı yaşayan genç öğrenci, silahla başına ateş ederek intihar etti.

 Alınan bilgiye göre, Bünyan İlçesi Elbaşı Mahallesi’nde babası ile yaşayan, meslek lisesi elektrik bölümü son sınıf öğrencisi Mehmet S. (17), dedesinden kalma silahla başına ateş ederek intihar etti.

Yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, ambulansla Mehmet S’yi Erciyes Üniversite Tıp Fakültesi’ne sevk etti.

 Yakınlarından alınan bilgiye göre anne ve babası ayrı yaşayan Mehmet S’nin daha önce Anne ve babalarının ayrı yaşamalarından dolayı dört ay önce ilaç içerek intihara kalkıştığı, annesine eve geri dönmesi çağrısında bulunduğu ve annenin bunu dikkate almadığı öğrenildi.

 Mehmet S.'nin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 Uzmanlar son yıllarda artan boşanma davaları aileleri etkilemekte. Toplumun temelini oluşturan aile bağlarının zayıflaması veya kopması en çok çocukları etkilemektedir. Yaşanılan psikolojik bozukluklar ve intiharların bunun en büyük kanıtı olduğunu belirtiyor.