Ankara'ya Bahçeli çıkarması!

Ankara'ya Bahçeli çıkarması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’den son günlerde Ankara’ya yani Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik ziyaretler dikkat çekiyor. Ankara’ya bazı temaslarda bulunmak için gidenlerin, daha önceki ziyaretlerinin aksine bu kez Bahçeli ile birlikte poz verip, sosyal medyadan paylaşmaları dikkat çekiyor.

 AK Parti ile MHP’nin ittifak görüşmeleri ilginç bazı durumları da beraberinde getirdi. Öyle ki Kayseri’den, Ankara’ya gidenler MHP Lideri Devlet Bahçeliyi de ziyaret etmeye başladı. Daha önce pek yaşanmayan bu tablo ilginç yorumları beraberinde getirirken, aynı zamanda MHP içinde de tartışılıyor. Bir süre önce MHP Liderini ziyaret eden, aynı zamanda birlikte poz veren Hunat Camisi eski imamı  ve aynı zamanda iş adamı Ali Çamlı, parti içinde yeni bir tartışmayı alevlendirmişti. MHP eski Milletvekili Hasan Ali Kilci’ye yakın bazı çevreler, “Önce AK Parti’den milletvekili aday adayı olan ardından İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in daha önce Kayseri’de yaptığı bir toplantıda dua ettiren Ali Çamlı’nın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesini kim sağladı?”  şeklinde sorular yönelterek, tepkilerini dile getirmiş ve basın kuruluşlarına mail atmıştı.

REKTÖR GÜVEN DE BAHÇELİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Diğer yandan Bahçeli’yi ziyaret eden bir diğer isim ise Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven oldu.  Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Güven,  Bahçeli’ye yılkı atları fotoğraflarının yer aldığı tablo ile üniversitenin çini vazosunu hediye etti.

BAKAN ÖZHASEKİ, ELİTAŞ VE TAMER’İ DE ZİYARET ETTİ

Güven aynı zamanda  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Rahmi Kılıç’ı da ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.

Onlara da Erciyes Dağı ile yılkı atları fotoğraflarının yer aldığı tablo ile üniversitenin çini vazosunu hediye etti. Haber: Cafer ZENGİN