ANKARA'DA BULUŞTULAR!

ANKARA'DA BULUŞTULAR!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yoğun gündemleri nedeniyle bir araya gelemeyen AK Parti Milletvekilleri ve Başkan Memduh Büyükkılıç, Ankara’da buluştu. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda, “İlimizle ilgili istişarelerde bulunduk” ifadeleri kullanıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara buluşması ile ilgili “Bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte Ankara’da geç saatlere kadar süren bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Çok verimli bir toplantı oldu” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında genişletilmiş il başkanları toplantısı yapıldı. Toplantı öncesinde  Ankara, Kayseri buluşmasına ev sahipliği yaptı. AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı. Toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde Kayseri Milletvekillerimiz Mustafa Elitaş, Taner Yıldız, İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık” ifadelerini kullandı.

“ANKARA’DA GEÇ SAATLERE KADAR SÜREN BİR İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ise verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Güzel şehrimiz Kayseri için gece gündüz demeden çalışıyor ve daha fazla ne yapabilirizin kaygısını güdüyoruz. Bu amaçla da bakanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte Ankara’da geç saatlere kadar süren bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Şehrimiz için yapacağımız çalışmalar açısından çok verimli bir toplantı oldu.” dedi.

“ANKARA’DA KAYSERİ ZİRVESİ YAPTIK”

Ankara’da, Kayseri zirvesi yaptıklarını dile getiren Büyükkılıç, “Kayseri’nin yatırım ve projelerinin ele alındığı toplantı verimli geçti. Geç saatlere kadar süren toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlar, geçen hafta yapılan Gastronomi Çalıştayı ve balon turizminin Kayseri’de başlatılması, Bakanlıklar tarafından gerçekleştirilecek yatırımlar gibi konular ele alındı.” şeklinde konuştu.  

“İLİMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş, Ankara buluşmasıyla ilgili olarak, “Kayseri Teşkilatı olarak Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve teşkilatımızın diğer mensupları ile İlimiz hakkında istişarelerde bulunduk.” paylaşımı yaptı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, “Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz İstişare toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.   Haber: Cafer ZENGİN