Anaokulu müdürü okulda kendini astı

Anaokulu müdürü okulda kendini astı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KAYSERİ okulların açıldığı gün, Kocasinan Barbaros Anaokulu Müdürü Ali Derebaşı'nın intiharıyla sarsıldı. 42 yaşındaki okul müdürü, kendisini okulun bir odasında iple asarak, yaşamına son verdi.

Barbaros Anaokuluna  sabah 06.30 sıralarında gelen Okul Müdürü Ali Derebaşı, 3 derslikli ve 5 ögretmenin görev yaptığı okulun, müdür yardımcısı odasına giderek, kendini iple tavana astı. Talihsiz müdürün cesedini, okul görevlisi sabah temizlik yapmak için odaya girmesiyle buldu. 

Argıncık Polis Merkezi, Olay yeri İnceleme ekipleri ve cinayet masası dedektifleri okulun ilk açıldığı gün meydana gelen intihar olayı sonrası yaptıkları araştırmada, anaokulu müdürünün kendini asmadan önce, masaya bıraktığı "Ölüm kapıdadır. Ölümün ne zaman geleceği belli değildir" diye yazdığı bir not bulundu. Diğer yandan okula çocuklarını getiren velilere ise, "Okul bugün kapalı" denildi ve veliler ile çocukları geri gönderildi. 3 yıl önce Barbaros Anaokulu’na müdür olarak atanan Okul Müdürü Ali Derebaşı’ın, evli ve 3 çocuk babası olduğu, bir süredir psikolojik rahatsızlık geçirdiği, öğretmen eşinin de FETÖ/PDY soruşturması sonucu açıkta olduğu ve hakkında soruşturma yapıldığı ileri sürüldü.