`AKP içinde güç savaşları... Ballı villa parsellerini unutturmaya çalışıyorlar!`

`AKP içinde güç savaşları... Ballı villa parsellerini unutturmaya çalışıyorlar!`
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin tartışmalı villa parselleri ile ilgili açıklama yaptı. "Ballı villa parselleri ihalesini inceleyen müfettiş de raporu da kayıplarda" diyen Ünalmış, yaşananların unutturulmak istendiğini öne sürdü.
CHP İl Başkan Yardımcısı Ünalmış, "Günlerdir bekliyoruz. Soruyoruz. İncelenecek, inceleniyor; rapor gelecek, geliyor diyorlar. Ama raporun geleceği filan yok anlaşılan. İhaleyi inceleyen müfettiş de raporu da kayıplarda. Kamuoyuna unutturulmak isteniyor bu ballı villa parselleri, ama biz unutmayız." ifadelerini kullandı. 
'KAMUOYU BİLGİ BEKLİYOR'
Kamuoyunun bu konuda tatmin edici bilgi beklediğini kaydeden CHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, şunları söyledi: Yok pahasına milli emlaktan alınıp yağlanıp ballanıp hiç kimseye duyurulmadan toplu olarak "adrese" teslim edilen 221 adet villa parseli ihalesinin sürecinin detaylıca incelenmesi, sonrasında kanuna aykırı ihaleye ortak edilen ve üstü kapalı rant sunulan kişilerin bu parsellerin satışından nasıl bilgilerinin olduğunun her yönüyle araştırılması ve Kayseri kamuoyunu tatmin edici bir bilgilendirme yapılması gerekmektedir. Kayseri kamuoyunu tatmin edici bir açıklama halen yapılmış değildir."
'AKP İÇİNDE GÜÇ SAVAŞLARI... '
Açıklamasında sürecin takipçisi olduklarını da belirten Ünalmış," Kamuoyuna yapılacak açıklama, müfettiş raporu ile mi yoksa AKP içindeki güç savaşlarının, parti içi hesaplaşmalarının yansımasıyla mı olur bilmem ama sürecin adli mercilere yansıtılmasının zamanı geldi anlaşılan. İdari ve adli sürecin takipçisi olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.