AK Partili Meclis Üyesi son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde dün yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Yeşilhisar Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi Bayram Çakır hayatını kaybetti. Çakır, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

AK Partili Meclis Üyesi son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri - Niğde karayolu üzeri Yeşilhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. İçerisinde 21'i yolcu 3'ü personel 24 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durabildi. Kamyonet sürücüsü Bayram Çakır olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonette bulunan A.K. ile yolcu otobüsündeki 11 kişi yaralandı. Yaralılar sevk edilen ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!
Diğer yandan kazada hayatını kaybeden Yeşilhisar Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Bayram Çakır, Derbentbaşı Mahallesi’nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da katıldı.