AK Partili eski vekil TV'ye çıkmasına engel olan ismi açıkladı!

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'dan o isim ile ilgili çarpıcı paylaşım...

AK Partili eski vekil TV'ye çıkmasına engel olan ismi açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de özellikle Suriyelilere yönelik yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve partiden ihraç edilen Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır,  İzmir depremi sonrasında davet edildiği TV programına katılmasının engellendiğini belirterek, bu duruma “Kuraldan çık kralcılar” diyerek, tepki göstermişti. Bakır’ın günler sonra yaptığı açıklama o kişinin kim olduğunu da ortaya çıkardı. Bakır, "Cumartesi gecesi canlı yayına bir saat kala televizyona çıkmamı talimatla engelleyen kraldan çok kralcılara şöyle o gece çekilmiş bir resmimi koyayım. Ne yapayım? Bunları kızdırıp çatlatmak çok hoşuma gidiyor. Çok eğlenceli" ifadelerini kullanmıştı. 

BEN DEPREM MÜHENDİSİYİM... 

Deprem mühendisi olduğunu dile getiren ve "Kraldan çok kralcılar yüzünden bir bilim insanı susturuluyor. Hem de en çok ihtiyaç olan zamanda" diyen Bakır, o güne dair şu ifadeleri kullanmıştı: Dün kötü bir tecrübe yaşadım. Reytingi en yüksek ulusal kanallardan biri 7 saat canlı yayına çağırdı. Yayın saatine 1,5 saat kala yukarıdan gelen talimatla vatandaşlarımızı bilgilendirmem engellendi. Ben bir “Deprem Mühendisliği” Profesörüyüm. Demokrasimiz adına çok üzgünüm! Kanalın ve çalışanların suçu yok. Onlar iyi niyetle beni çıkarmaya çalıştılar. Onlar da böyle olmasını istemiyordu. Benim davet eden kişiyi de çok severim. İyi bir insandır.

SİZ BİLİYORMUSUNUZ KİM O?

Bakır, günler sonra bu ismin kim olduğunu yaptığı imalı gönderme ile duyurdu.  AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, son günlerde yaptığı açıklamalar ve eşile birlikte 5 maaş aldıkları iddiasıyla eleştirilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) Başkanı Fahrettin Altun paylaşımı ile dikkat çekti. 
Fahrettin Altun’un, "Cesur insanları susturarak, gündem değiştirmeye çalışarak suç ortaklığınızı gizleyemezsiniz" sözlerini paylaşan Bakır, şu ifadeleri kullandı: Birisi bir ay önce Habertürk’te canlı yayına çıkmama bir saat kala talimat verip “bunu çıkartmayın!” demiş. Siz biliyor musunuz acaba kim o…