AK Partili eski vekil, Milli Eğitim bürokratını NASA'ya havale etti!

AK Partili eski vekil, Milli Eğitim bürokratını NASA'ya havale etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eleştirileri nedeniyle AK Parti'den ihraç edilen Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, Milli Eğitim Bakanlığına ve EBA uygulamalarına tepki gösterdi. Bakır, "Tüm yaz boyunca bu kadar karmaşık bir EBA TV platformu kuran Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarını NASA’ya havale ediyorum!" dedi.
Eski Milletvekili Bakır, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Bugün ilkokul 2. Sınıfa giden oğlumun eba tv’de canlı dersi için kayıt işlemleriyle uğraştım. Bir Üniversite Hocası olarak kayıt işlemi yapamadım. Dün de 2021 Nisan müfredatından başlayarak çocuklara bölme işlemi anlattılar. Sanırım Milli Eğitim Bürokratları ne kadar proaktif olduklarını bize göstermek istiyor. Sonuçta oğluma tatil verdim. Eğitimini 1 İnşaat Mühendisliği Profesörü olarak ben vereceğim. Hayırlı,uğurlu olsun! Zaten yapacakları topu topu bir saat ders. Tüm yaz boyunca bu kadar karmaşık bir EBA TV platformu kuran Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarını NASA’ya havale ediyorum! Bugün ilkokul 2. Sınıfa giden oğlumun eba tv’de canlı dersi için kayıt işlemleriyle uğraştım. Bir Üniversite Hocası olarak kayıt işlemi yapamadım. Tek kullanımlık şifre almaya çalışıyorum. Ders başladı. Dersi kimle yapıyorlar bilmiyorum. Şifre alabilenlere helal olsun diyorum!
Yine sonuç alamadıysanız öğretmeninizi sabahın köründe arayın! (Dersimiz Cumartesi 8.30’da başlıyor). Sınıf öğretmen sizin için cebelleşsin, ihaleyi ona kesin!! Yine yapamadıysanız hepiniz üniversite mezunu cahil zavallılarsınız!
Milli Eğitim Bakanlığı Bürokratları EBA platformu üzerinde çok seçenekli bir model üzerinde çalışarak bütün yazı değerlendirmişler!  Şifre için önce e-okula başvurun.  Başarabildiyseniz ne mutlu size! Başaramadıysanız 2. seçenek e-devleti deneyin!