AK Partili Elitaş'tan dikkat çeken çıkış: Bütün siyasi parti temsilcileri bana yetki verdi

AK Partili Elitaş'tan dikkat çeken çıkış: Bütün siyasi parti temsilcileri bana yetki verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, sanayicilerin önündeki engelleri kaldırmak için hazır olduklarını söyledi. Elitaş, “Bu konuda siyasi parti temsilcileri, kendileri adına karar ve taahhüt vermem konusunda bana yetki verdi” ifadelerini kullandı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu OSBÜK’ün Marmara Bölge Toplantısına katılan ve toplantı sonrası açıklamalar yapan AK Parti Kayseri Milletvekili ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş, “Biz sanayicilerimizin dertlerini çözebilmek için, önlerindeki engelleri kaldırabilmek için hazırız. Bütün siyasi parti temsilcilerimiz bana yetki verdi. Kendileri adına karar ve taahhüt vermem konusunda bana yetki verdiler. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu olarak sanayicinin önündeki engelleri kaldırmak üzere, sanayicimize yardım etmeye ve destek olmaya her zaman hazırız” dedi.

“10 OSB KARDEŞLİK PROTOKOLÜ İMZALADI”

Elitaş ayrıca Marmara Bölge Toplantısının sonunda farklı bölgelerde faaliyet gösteren OSB’ler arasında kardeş OSB protokolleri imzalandığını da açıklayarak, “İlk aşamada 10 OSB, ortak projeler geliştirmek için Kardeşlik Protokolüne imza attı. OSB’lerimiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber: Cafer ZENGİN