AK Partili Başkan BBP'ye geçti, yeni partisinin ilçe teşkilatını açtı

AK Parti'de yeniden aday gösterilmeyen Kayseri'nin Akkışla İlçe Belediye Başkanı Ali Ergül, bu kez Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) aday oldu

AK Partili Başkan BBP'ye geçti, yeni partisinin ilçe teşkilatını açtı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de yeniden aday gösterilmeyen Kayseri’nin Akkışla İlçe Belediye Başkanı Ali Ergül, bu kez Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) aday oldu. Ergül, ayrıca yeni partisinin ilçe binasını da hizmete açtı. Burada kalabalığa seslenen Ergül, ‘Bir daha göreve getirirseniz, hizmetin nasıl geldiğini göreceksiniz. Biz artık hangi çeşmeden pislik, hangi çeşmeden zemzem akıyor, bunu çok iyi biliyoruz’ dedi.
Kayseri’de Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna tanıtan AK Parti’de yeniden aday gösterilmeyen Akkışla İlçe Belediye Başkanı Ali Ergül, bu kez de BBP’den aday oldu.
‘Kamuoyunda bu konuda bir beklenti oluştu’ diyen Ergül, Akkışla’da yeni partisinin ilçe binasını da hizmete açtı. BBP İl yöneticileri ve MYK üyelerinin de katıldığı açılış öncesinde partililer ilçe araçlarıyla konvoy yaptı. Ergül, konvoyda 38 AK 351 plakalı makam aracıyla dikkat çekti. Konvoyun ardından parti ilçe binasının açılış töreninde Ergül’e yönelik olarak, ‘Dik dur eğilme Akkışla seninle’  sloganları atıldı.  
Burada kalabalığa seslenen Başkan Ali Ergül, ‘Bizi Vali, Bakan, Başbakan atamıyor. Biz sizlerin hizmetkarı olarak çıktık yola. 5 yıl içinde Akkışla’yı yemin ediyorum, dışarıdan gelenler için söylüyorum çağ atlattık. Sizler bizler bir kez daha buralara getirdiğiniz takdirde hizmetin nasıl geldiğini göreceksiniz. Biz Ankara’da, Kayseri’de hangi çeşmeden pis su hangisinden zemzem akıyor, bunu çok iyi biliyoruz. Hizmetin nereden geldiğini, nasıl geldiğini çok iyi biliyoruz. Bir daha seçildiğimizde de hizmetin nasıl geldiğini göstereceğiz. Allah’ın izniyle 31 Mart seçimlerinde bir daha göreve geldiğimiz de sizlere hizmetin nasıl geldiğini göstereceğiz. İnşallah bundan sonra daha güçlü olacağız’ dedi. Yapılan konuşmaların ardından BBP Akkışla ilçe teşkilatının açılışı yapıldı.
Haber: Cafer ZENGİN