AK Parti Tomarza'da Danışma Toplantısı yaptı

AK Parti Tomarza'da Danışma Toplantısı yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Tomarza ilçe danışma toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Milletvekilleri, Mustafa Elitaş ile İsmail Emrah Karayel de katıldı. Milletvekili Karayel, toplantıda yerel seçimlere atıfta bulunarak, “Aday adaylığı biliyorsunuz kolay bir şey değil. Maddi bir yükü de var cebinden parasını vererek” dedi.

AK Parti Tomarza Kasım ayı genişletilmiş ilçe danışma toplantısı yapıldı.

Kadın ve Gençlik merkezinde yapılan toplantıda AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elital ile İsmail Emrah Karayel de katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “AK Parti'de aday adaylarının fazla olmalarından dolayı iftihar ediyoruz” dedi.

Karayel, ayrıca  “Aday adaylığı kolay iş değil, cebinden para verecek maddi yükü de var “ifadelerini kullandı.

“BU ÖNEMLİ BİR ŞEY”

 

Karayel, “Tomarza’ya bugüne kadar yaptığımız bu hizmetlerin devamı için belediyemiz hız kesmeden aynı şekilde hem seçimleri almamız hem oyumuzu yükseltmemiz hem de insanların gönlünü girmemiz lazım. Bu anlamda aday adaylığı başvurusu yapmış olan burada AK Parti sevdalıları var. Aday adaylığı başvurusu önemli bir şey. Biz iktidar partisi olarak AK Parti'de aday adaylarının fazla olmalarından dolayı iftihar ediyoruz. Milletimizin bize gösterdiği teveccüh gibi insanlarımızın da bu konuda elini taşın altına koyduğunu hizmete aday olduğunu ve bunun için aday adaylığı biliyorsunuz kolay bir şey değil. Maddi bir yükü de var cebinden parasını bunun için vererek hizmete aday adayı olduğunu gösteriyor. Bu önemli bir şey” dedi.

“GÖZ LAZIM DUYMAK İÇİN KULAK LAZIM”

AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş ise, konuşmasında birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Elitaş, “Hakikaten burada birlik ve beraberlik olduğu sürece hedefe ulaşmak için hiçbir engel yok demektir. Bunu görmek için göz lazım duymak için kulak lazım doğruyu söylemek içinde dil lazım kimse bunu inkar edemez. Ama değerli arkadaşlar bugün gelirken gördüğümüz Kayseri’nin Tomarza yol ayrımına kadar olan yol maşallah otoyol kalitesinde yapılmış. Tomarza’nın bu tarafa giren yolu gerçekten çok kaliteli bir yıl yapılmış” diye konuştu.