AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER: MİLLETİMİZ KENDİSİ İÇİN ÇALIŞANLARIN YANINDADIR

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ TAMER: MİLLETİMİZ KENDİSİ İÇİN  ÇALIŞANLARIN YANINDADIR
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer,  döviz ve altındaki yükselişle birlikte ekonomide yaşanan tartışmaları değerlendirdi. “Hedeflerimize yürümeye devam ediyoruz. Türk Ekonomisi büyümeye devam ediyor” diyen Milletvekili Tamer, “Milletimiz kendisi için çalışanların yanındadır” diye konuştu.

Ekonomide yaşananlar ve bunun yanı sıra altın ve döviz fiyatlarındaki artışla birlikte ortaya çıkan tartışmalara yönelik açıklama yapan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “her şey yolunda” mesajı verdi.  “Tüm Dünyada Pandemi nedeniyle Ekonomilerinde durağını yaşayan güçlü ülkelerin aksine Türk Ekonomisi büyümeye devam ediyor” diyen Tamer, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a da  destek açıklaması yaptı ve “Yanındayız” dedi.

“HEDEFLERİMİZE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Tamer, “Hükümetimiz Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile dimdik ayaktadır. Her türlü kriz senaryosunu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkaracağız ve hedeflerimize yürümeye devam ediyoruz. Türkiye yükselmeye devam eden güçtür. Ekonomide, dış politikada, terörle mücadelede, iç politikada, sosyal politikalarda hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. ‘Millet siyaseti’mize ‘lejyoner siyaseti’ ile karşı çıkanların propagandalarının amacını görüyoruz. Milletimizin talimatları ile konjonktüre dayanmayan, kalıcı ve sürekliliği olan politikalarla ekonomimizin, güvenliğimizin ve demokrasimizin gücünü garanti altına alan adımları atmaya devam edeceğiz. Milletimiz kendisi için çalışanların yanındadır.”