AK Parti Milletvekili Tamer'den işsizlik itirafı: Çok telefon geliyor, pek çok iş arayan var!

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Bünyan'da bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başlayacağı ifade edilen Bünyan Devlet Hastanesini de Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ile birlikte inceleyen Tamer, daha sonra açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Tamer'den işsizlik itirafı: Çok telefon geliyor, pek çok iş arayan var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

“Hastanelerimiz artık 5 yıldızlı değil 7 yıldızlı konumunda” diyen AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Bünyan Devlet Hastanemizde bir ay içerisinde tüm faaliyetler başlayacak. Pazartesi gününden itibaren tüm poliklinikler açılacak. Tam teşekkürlü bir hastane konumunda. 7 uzman doktorumuzla hizmet vermeye çalışıyoruz. 250’ye yakın çalışan personelimiz mevcut. Hiçbir eksiklik yok” dedi.
“HASTANE YENİ AÇILIYOR, PEK ÇOK İŞ BAŞVURUSU GELİYOR”
Hastanenin açılışının yapılacak olması ile birlikte kendilerine pek çok iş başvurusunun yapıldığını da ifade eden Tamer, şu ifadeleri kullandı: Zaman zaman sorulan bir soruyu burada ifade edeyim. Bu hastane yeni açılıyor. Pek çok iş arayan,  müracaat eden arkadaşlarımız var. Dışarıdan burada istihdam etmeyeceğiz, ifade edeyim burada. Sağlık Bakanlığımıza bağlı olarak eski hastanemizdeki çalışanları genelde buraya taşımış oluyoruz. Bunu da burada ifade edeyim ki, çok telefonlar geliyor. Hastaneye iş müracaatları var. Eğer, zaten eksik olan temizlik ve onun dışlındaki güvenlikle ilgili problem varsa onu Sağlık Bakanlığından ekstra bir belki alımla bu eksiğimizi giderebiliriz, ama şu an itibariyle böyle bir de alım ihtimali de yok. Onu da belirtmiş olayım” diye konuştu. 
“BÜNYAN’DA HEMŞERİLERİMİZ İNSAN GİBİ BİR SAĞLIK HİZMETİNİ VERMİŞ OLACAĞIZ”
Hastanenin hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Tamer, “Bünyan’a en iyi hizmeti verecek şekilde çalışıyoruz. Hayırlı olsun İnşallah en kısa zamanda burada faaliyetler başlamış olacak. Bünyanlı hemşerilerimize  insan gibi bir sağlık hizmetini vermiş olacağız” ifadelerini kullandı. Delta virüsüne dikkat çeken Tamer, Koronavirüs vakalarının da kentte arttığını dile getiererek, Kayseri’de yaklaşık 350 bin vatandaşın hiç aşı olmadığını belirterek, vatandaşlara aşı olmaları çağrısında bulundu.