AK PARTİ'DEN, MHP KONGRESİNE KATILIM!

AK PARTİ'DEN,  MHP KONGRESİNE KATILIM!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP’de il kongresi yapıldı. İl Kültür Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan kongreye mevcut Başkan Serkan Tok, tek liste ile girdi. Tok, kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İl Kongresinde şahsım ve yönetim kuruluna 515 oy vererek bizleri onurlandıran delegelerimize teşekkür ederim. Rabbim şehrimize ve davamıza hayırlar getirsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan MHP İl Kongresine AK Parti cephesinden de katılım oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile partinin İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Cumhur İttifakı ortakları MHP’nin ilk kongresine katıldı . Çopuroğlu, konuyla ilgili olara, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisinin Kayseri İl Teşkilatı 13. Olağan Kongresine Milletvekilimiz İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ve teşkilatımızla katıldık. Gerçekleşen kongrede tek aday olarak seçilen Serkan Tok başkanımız ve yönetimini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç ise “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kayseri 13’ncü Olağan Kongresi’ne katıldık.Güven tazeleyerek tekrar seçilen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Serkan Tok ve yönetimini tebrik ediyor, uyum içerisinde ülkemize daha nice hizmetler etmeyi Rabbim’den temenni ediyorum” dedi.