AK Parti'den, Milletvekili Arık'a, hızlı tren yanıtı: Kayserili hemşerilerimizin aklıyla alay mı ediyorsun?

AK Parti İl Başkanlığı, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Hızlı Tren açıklamasına yanıt verdi.

AK Parti'den, Milletvekili Arık'a, hızlı tren yanıtı: Kayserili hemşerilerimizin aklıyla alay mı ediyorsun?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Milletvekili Arık, AKP’li birçok ismin her fırsatta Kayseri-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin bittiğini ve ihale aşamasına geldiğini açıkladığını ancak henüz somut bir adım atılmadığını ifade ederek, "Ocak ayında basınla bir araya gelip kredinin onaylandığını, ihalenin yapılacağı müjdesini verdiler. Bakana sordum, dış finansman kredi onayı beklediklerini söylediler. YHT AK Parti’nin elinde Yalan Hikayesi Treni oldu" ifadelerini kullanmıştı.

CHP Milletvekili Çetin Arık’ın yaptığı bu yöndeki açıklamalara AK Parti Kayseri İl Başkanlığından yanıt geldi. Partiden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Sayın Arık, Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren yapımının yalan olduğunu söylemiş! Oysa bu yalanın dahi koca bir yalan..! Kayserili hemşerilerimizin aklıyla alay mı ediyorsun? Tüm proje detayları bitmiş, ihalesi yapılmış Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren hattının gelinen şu aşamada neyi yalan! Neresi hikaye! Allah’tan korkun, Kayseri’de ki hemşehrilerimizden de biraz utanın! Sayın arık, bu tarz açıklamalar ile ancak kendinizi avutur yandaşlarınızı konsülide edersiniz birde genel merkezinize şirin görünürsünüz, bunun dışında iş bu açıklamanın Kayseri ye hiç bir faydası ve karşılığı yok. Ha bu arada Adana’da fuar alanına yaptığınız 1000 yataklı sahra hastanesi ne oldu. Partinize mensup bir belediye olması sebebiyle sessiz mi kaldınız? Az biraz ciddiyet. AK Parti hükümetleri hangi eseri bitirip milletimizin hizmetine sunmadı. Daha geçen ay dünyanın en büyük asma köprüsü olarak tarihe geçen 1915 Çanakkale Köprüsü’nü bitirmedik mi? Sayın Arık, size göre her şey yalan. Siyasette bazen teşekkür de erdemli siyasetin doğal sonucudur.İki dönemdir vekilsiniz, Kayseri’nin hayrına olacak ne iş yaptınız?

CHP Milletvekili Arık, yapılan açıklamaları ve verilen sözleri hatırlattı: YHT, yalan hikayesi treni! Haberin detayları için TIKLAYIN