AGÜ akademisyenleri, Şehit Komandolar Durağı'nı ziyaret etti

AGÜ akademisyenleri, Şehit Komandolar Durağı'nı ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) akademisyenleri, Cumartesi hain terör saldırısının gerçekleştirildiği ve Şehit Komandolar Durağı adı verilen halk otobüsü durağını ziyaret etti.
Akademisyenler önce durağa karanfil bıraktı ve ardından dua etti.
Daha sonra AGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan, basın açıklaması yaptı. Prof. Dr. İrfan Alan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kat eden bu saldırılar terör örgütlerinin amaçlarına ulaşması için hiçbir zaman araç olamayacaktır. Terör saldırılarına karşı milletimiz, sağ duyulu olmaya devam edecektir. Milletimiz geleceğe daha umutla bakacak, terörün her türlüsüne asla taviz vermeyecektir. Terör saldırıları ile niyetlenilen birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenecektir. Üniversitemiz ve personelimiz adına terörün korkak, kalleş ve kahpe saldırılarını nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Allah’tan şehitlerimize rahmet, geride kalanların yakınlarına sabırlar ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ordumuzun, emniyet teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun."