ADAYLIK SİNYALİ!

ADAYLIK SİNYALİ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de kongre süreci Kasım-Aralık aylarında başlayacak. Parti kulislerinde İl Başkanlığı için bazı isimler konuşulurken mevcut İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun vereceği karar da merak ediliyor. Çopuroğlu bir süre önce Kayseri Olay’a yaptığı açıklamada, “Bu konuda benim talebim olmaz. Daha önce de olmamıştı” dedi. Adaylık konusunda net ifadeler kullanmamaya özen gösteren ve “Görev verilirse de en iyi şekilde yaparız” diyen Çopuroğlu’nun, hafta sonu objektiflere yansıyan bir pozu ise, “Adaylık sinyali” dedirtti.

 

 

 

AK Parti’de kongre süreci ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Atama ile göreve gelen mevcut Başkan Şaban Çopuroğlu’nun, bu kez seçilmiş Başkan olarak görevine devam edip, etmeyeceği merak konusu oldu.

Çopuroğlu’nun vereceği karar merak edilirken, partinin bazı önde gelen çevrelerinin bir isim üzerinde kulis yaptığı bu kişinin de Gökhan Ülke olduğu öne sürüldü.

Başkan Çopuroğlu ise “Partinin bazı ağır topları AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke için il başkanlığı konusunda çalışma yapıyor” iddiaları ile ilgili olarak da, siyasette nadir görülen bir çıkış yaparak, “Başkanımızı severiz. Aday olursa destekleriz” ifadelerini kullanmıştı. İşte partide kimin ya da kimlerin adaylık için ön plana çıkacağı konuşulurken gözlerin çevrildiği Çopuroğlu’nun vereceği karar ve ortaya koyacağı tavır merak ediliyor. AK Parti’de bu sürecin nasıl sonlanacağı cevabını ararken Çopuroğlu için partisinin eylül ayı danışma meclisi toplantısına özel olarak hazırlanan bir döviz dikkatlerden kaçmadı.

 

“RABBİM HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜNDE YER EDİNDİRECEK İŞLER YAPMAYI NASİP EDİYOR”

 Adeta kongre süreci ve adaylık konusuna atıfta bulunan ve bir diğer anlamda düşündüren dövizde, “El ele gönül gönüle Kocasinan seninle Şaban Başkan” ifadelerinin yazması dikkat çekti. Bu dövizi aynı zamanda sosyal medya üzerinden de paylaşan Başkan Çopuroğlu, “Rabbimize ne kadar şükür etsek az ki; bizleri hemşehrilerimizin gönlünde yer edindirecek işler yapmayı nasip ediyor. Oldukça yoğun geçen günün ardından tebessümü ile tüm yorgunluğumuzu alan AK Parti sevdalısı gönlü güzel kardeşimiz Ali Sarıkaya‘ya teşekkür ediyoruz.” dedi. Haber: Cafer ZENGİN