Adaylığı ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu: Taliplisi olmaması lazım!

Adaylığı ile ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu: Taliplisi olmaması lazım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il kongresinde aday olup olmayacağı konusunda açıklamalar da bulundu. 21 Ocak’tan bugüne kararında bir değişikliğin olmadığını kaydeden Çopuroğlu, “Bu işin taliplisinin açıkçası olmaması lazım” dedi.

Kayseri Olay’a  ve Olay Türk  TV’ye açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı  Şaban Çopuroğlu, ilçe kongrelerinin devam ettiğini bu hafta itibariyle 7 kongreyi tamamlayacaklarını ve geriye 9 ilçe kongresinin kalacağını belirtti.

“21 OCAK’TAN BUGÜNE KARARIM DEĞİŞMEDİ”

Çopuroğlu, Ekim ayının ilk haftası ilçe kongrelerinin tamamlanacağını  da dile getirdi. İlçe kongrelerinin ardından gözlerin çevrileceği il kongresinde aday olup, olmayacağı konusunda da açıklama yapan Çopuroğlu, 21 Ocak’tan bugüne düşüncesinde bir değişikliğin olmadığını kaydetti.

“ADAYLIK KONUSUNA CUMHURBAŞKANIMIZ KARAR VERİR, CUMHURBAŞKANI DERSE FARK EDER TABİ”

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “O konuya Cumhurbaşkanımız karar verir. 21 Ocak’tan beri ben bunu söylüyorum. 21 Ocak’tan beri kanaatimde bir değişiklik olmadı. O konuya sayın Cumhurbaşkanımız karar verir. Ben şimdiye kadar  herhangi  bir göreve talip olmadım.  Bu işin taliplisi açıkçası olmaması lazım. Kısmet, nasip demek lazım. Cumhurbaşkanımız  talimat verirse, o zaman iş fark eder tabi” şeklinde konuştu.

ÇOPUROĞLU, 21 OCAK’TA NE DEMİŞTİ?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, geçtiğimiz Ocak ayında düzenlediği basın toplantısında adaylık kararı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.

“MİSYONUMU TAMAMLADIM”

Çopuroğlu,  “İstemem yan cebime koy yok bende. İl başkanlığına aday değilim. 17 belediyenin 17'sini aldık. Dolayısıyla misyonumu tamamladım” ifadelerini kullanmıştı.