ABP Genel Başkanı Kayseri'de konuştu: Demek ki Özhaseki ümidi kesmiş...

Seçime girmek için engellerinin olmadığını kaydeden Yalçın, AK Parti iktidarına da tepki, göstererek, 'Biz bunlar gibi ne mücahit,ne müşahit ne müteahhit ne de her şeye müsait olmayacağız.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ABP Genel Başkanı Kayseri'de konuştu: Demek ki Özhaseki ümidi kesmiş...

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın ve beraberindeki parti yöneticileri Kayseri’ye gelerek, partilerinin Kayseri İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. 
Burada Olay Türk Haber Merkezine açıklamalarda bulunan ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Kayseri’nin ciddi sıkıntılarını tespit ettik. İki gündür gördüklerim, Kayseri’de ticaretten ayrılmayı düşünenler var. Bu bizi üzdü” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin “Yavaş yavaş siyaseti bırakacağım” sözlerini de değerlenirden Yalçın, “Özhaseki, siyaseti bırakacağını söyledi. Demek ki umudunu kesmiş” diye konuştu. 
Seçime girmek için engellerinin olmadığını kaydeden Yalçın, AK Parti iktidarına da tepki, göstererek, “Biz bunlar gibi ne mücahit,ne müşahit ne müteahhit ne de her şeye müsait olmayacağız. Biz söylemlerimiz asla Hz Ömer söylemlerimiz turist tömer olmayacak” dedi. Yalçın, Barış uğruna siyaset yapacaklarını da vurgulayarak, ülkenin yeni bir ittifaka ihtiyacının olduğunu ve bu yönde çalıştıklarını söyledi. Yalçın, yeni ittifak konusunda da yakında kamuoyuna açıklama yapacaklarını ve toplumu iki yöne sıkıştırılmasına karşı olduklarını dile öyledi. Yalçın, "Ülkeyi bu hale getiren Cumhur ittifakı ile de kesinlikle bir arada olmamız söz konusu değildir" ifadelerini kullandı. 

ABP Genel Başkanı Kayseri'de konuştu: Demek ki Özhaseki ümidi kesmiş...