Trafikte saygı hayatta güvenlik!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, trafik kurallarına uyması gerektiği konusunda sürücü ve yayaları uyardı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Trafikte saygı hayatta güvenlik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1-7 Mayıs Trafik ve ilk yardım haftası dolayısıyla Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, önemli bir mesaj yayınladı. Trafikte güvenliğin ve düzenin sağlanması için tüm sürücülerin ve yayaların trafik kurallarına uyması gerektiğinin altını çizen komutanlık, kamuoyunun desteğiyle bu konuda farkındalığın artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Trafikte saygı hayatta güvenlik!

Trafikte yapılan hataların telafisinin çoğu zaman mümkün olmadığına ve hayatları önemli derecede riske attığına dikkat çekerek, trafikte bilinçlenmenin ve bilinçlendirme faaliyetlerinin hayati önem taşıdığı vurgulandı.

Trafikte saygı hayatta güvenlik!

Jandarma Komutanlığı yayınladığı kamu spotu mesajında: "Güvenli yolculuklar trafik kurallarına uymakla başlar. Uyduğunuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir. Sadece bu gün değil her gün, yol kullanıcılarımızın; diğer sürücü ve yayalara karşı saygılı, trafik kurallarına uyan bilinçli bireyler olmaları için örnek olalım. Trafikte yapılan hataların telafisi çoğu zaman yok ve hiç tahmin edemeyeceğimiz acılara neden olabiliriz. Trafikte hayata tutunmak için bilinçlenin, bilinçlendirin. Trafik haftanız kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi. 

Trafikte saygı hayatta güvenlik!