Pınarbaşı'da BBP de Uzunluoğlu için yarıştan çekildi

2 Haziran tarihinde yenilenecek olan Pınarbaşı seçimleri öncesinde Milli Yol Partisi adayının ardından Büyük Birlik Partisi adayı da Cumhur İttifakı adayı Memduh Uzunluoğlu lehine adaylıktan çekildi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pınarbaşı'da BBP de Uzunluoğlu için yarıştan çekildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptal edildiği Pınarbaşı’da 2 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için Milli Yol Partisi adayı Servet Kantekin’in Büyük Birlik Partisi adayı Hayrettin Uslu da Milliyetçi Hareket Partisi adayı Memduh Uzunluoğlu lehine çekildi.

Uslu’nun adaylıktan çekilme kararını Büyük Birlik Partisi il Başkanlığı’nı ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fatih Üzüm açıkladı.

Pınarbaşı'da BBP de Uzunluoğlu için yarıştan çekildi

Büyük Birlik Partisi’nin Cumhur İttiakı’ınn görüşüne uygun hareket ettiğini ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Memduh Büyükkılıç’ı desteklediğini belirten Üzüm, ‘Biliyorsunuz Kayseri'de 31 Mart akşamı maalesef sancılı bir seçim süreci yaşandı ve ilçe seçim kurulu arkasından il seçim kurulu ve en son YSK seçimlerin tekrarlanmasını karar verdi. Ve bu doğrultuda sağ olsun Büyük Birlik Partisi il başkanımıza, Büyük Birlik Partisi'nin Pınarbaşı adayı Hayrettin Başkan'ımıza ve onların nezdinde Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'ne ve Genel Başkanı Mustafa Destici'ye teşekkür etmek istiyorum. Kendilerinin aldıkları karar doğrultusunda Pınarbaşı'da 2Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı lehine çekilmeye karar kıldılar. Ben bu anlayışlı tavırlarından dolayı ve bizlere verdikleri destekten dolayı birlikteliğimizi sürdürdüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pınarbaşı'na ve Kayserimize hayırlı uğurlu olsun diyorum.’ dedi. 

Pınarbaşı'da BBP de Uzunluoğlu için yarıştan çekildi
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Erkan Demirci de genel merkezin takdiri ile böyle bir karar aldıklarını belirterek; vatan, millet, bayrak ülküsü içerisinde Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak doğru noktada bulunmaya çalıştıklarını ifade etti. Milletle birlikte hareket etme ülküsüyle böyle bir karar aldıklarını söyleyen Demirci, başka tarafta olma şanslarının olmadığını söyledi.