Nursaçan, Ankara'daki toplantıya katıldı

Kayseri Endonezya Fahri Konsolosu Tahir Nursaçan, Ankara'daki Endonezya Büyükelçiliğinde yapılan toplantıya katıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Nursaçan, Ankara'daki toplantıya katıldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu eski Başkanı ve Milkay Teknik Tekstil Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Ankara'da Endonezya Büyükelçiliğinde yapılan toplantıya katıldı.

Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçisi Achmad Rizal Purmana ve Endonezya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Retno Marsudi’nin de katıldığı toplantıda iki ülke arasındaki dostluk ve ticari iş birlikler hakkında görüşüldü.

Nursaçan, Ankara'daki toplantıya katıldı

Kayseri Endonezya Fahri Konsolosluğu görevinide yürüten Nursaçan sosyal medya hesabından toplantıyla ilgili şu paylaşımda bulundu; "Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçimiz Achmad Rizal Purmana’nın en sahipliğinde; Endonezya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sayın Retno Marsudi’nin Türkiye’ye yaptığı ziyaret kapsamında Endonezya'nın Ankara Büyükelçiliğinde bir araya geldik.

Görüşmede iki ülke arasındaki dostluk ve ticari iş birliğini daha da güçlendirme yolunda atılan adımları ele aldık. Düşüncelerimizi paylaştık.

Kayseri Endonezya Fahri Konsolosu olarak bu değerli görüşmeye katılma fırsatını elde etmekten memnuniyet duydum."

Nursaçan, Ankara'daki toplantıya katıldı