Kayserispor'da yeni bir yıldız daha doğuyor!

Kayserispor'da Aras Çelik, geçtiğimiz ay olduğu gibi yine U14 Milli Takımına davet edilmenin mutluluğunu yaşıyor. Başkan Ali Çamlı'nın altyapıya verdiği çabalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da yeni bir yıldız daha doğuyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Kayserispor, altyapıya verdiği büyük önemin meyvelerini yemeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, Doğan Alemdar, Emre Demir, Nurettin Korkmaz, Baran Ali Gezek, Emre Arıkan, Mehmet Eray Özbek gibi yeni yıldızları yetiştirmeyi büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

Kayserispor'da yeni bir yıldız daha doğuyor!

Kayserispor'un geleceği emin ellerde

Kayserispor'un geleceğini kurtarak yeni bir yıldız daha doğuyor. U14 Milli Takımın 8-10 Mayıs tarihlerinde Madrid’de İspanya ile oynayacağı hazırlık maçları için aday kadro belirlendi. Büyük bir titizlikle yapılan izleme ve verilenle Kayserispor Futbol Akademisi'nden Aras Çelik de milli takımın radarında yer aldı. Aras, U14 Milli Takımına devam edilmenin mutluluğunu yaşıyor. Kayserispor'un altyapısından yetişen Aras Çelik, hem Kayseri’yi hem de Türkiye’yi temsil edecek. İspanya karşısında boy gösterecek olan Aras Çelik, U14 Milli takımına davet edilerek, Sarı-Kırmızılı camianın gururu oldu. Aras, geçtiğimiz ay da U14 Milli Takımı'nın Kuzey Makedonya maç kadrosuna davet edilmişti. 

Kayserispor'da yeni bir yıldız daha doğuyor!

Kayserispor'un DNA'sında futbolcu yetiştirmek var

Başkan Ali Çamlı, Aras Çelik ile gurur duyduklarını belirterek, Türk futboluna yeni bir yıldız geleceğini kaydetti. Başkan Çamlı, 'Kayserispor'un DNA'sında futbolcu yetiştirmek var. Yıllardır büyük emek verip, altyapıya kazandırdığımız futbolcu kardeşlerimiz, kendi yaş kategorilerinde Milli Takıma devam edilip, şanlı formalarını terletiyor. Aras Çelik kardeşimiz de U14 Milli takımına devat edildi. Bizi gururlandırdı, Allah'ın izniyle gelecek yıllarda kendisinden çok şey bekliyoruz. Altyapı hocalarımıza da emeklerinden dolay teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı. 

Kayserispor'da yeni bir yıldız daha doğuyor!