Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy, hesapları didik didik incelemeye aldı

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, hesapları incelemek için işe koyuldu? Gülsoy, hesap incelemelerini yaptıktan sonra nasıl bir rapor hazırlayacağı merak konusu oldu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy, hesapları didik didik incelemeye aldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, hesapları incelemek için işe koyuldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı olarak görev yapan Gülsoy, komisyonda görev alan isimlerle birlikte tahsilat, harcamalar ve diğer muhasebe iş ve işlemlerini masaya yatırdı. Gülsoy ve yardımları yaptıkları incelemenin ardından rapor hazırlayacak ve raporu başkanlığa sunacak. 

Gülsoy'dan hesap inceleme mesajı

Hesapları didik didik incelemek için komisyon üyeleri ile biraraya gelen Gülsoy, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Başkanlığını yürüttüğüm TOBB Hesapları inceleme Komisyonu’nda Nisan ayı Toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm üyelerimize işlerinde bereket diliyorum. Çalışarak üreten, alın teri ile ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm emekçilerimizin de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Çalışmaya devam' mesajı verdi.

Komisyon'da kimler görev alıyor?

TOBB Hesapları İnceleme Komisyonunda Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan olarak görev yapıyor. Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık Başkan Yardımcılığı görevini üstlenirken, komisyonda görev alan diğer isimler de şu şekilde; Komisyon Raportörü Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Komisyon Sözcüsü Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve Komisyon Üyesi Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy, hesapları didik didik incelemeye aldı