Kayseri'de Tramvaylar Ücretsiz Olacak!

Kayseri'de her iki haftada bir olduğu gibi yine tramvaylar ücretsiz olacak. Kayserispor maçına gidecek taraftarlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşım kolaylığı sağlanacağını duyurdu. Kayserispor-Karagümrük FK maçı 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak.

Kayseri'de Tramvaylar Ücretsiz Olacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de, 4 Mayıs günü tramvaylar ücretsiz olacak. Peki, hangi saatler arasında ücretsiz ulaşım gerçekleşecek? Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor-Karagümrük FK maçına gidecek taraftarlar için yine jest yaptı. Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da oynanan ve Kayserispor'un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan maçın bitiminde Kayserispor'un iç sahada oynadığı maçlarda tramvayları ücretsiz yapacaklarını duyurmuştu. Kayserispor, Karagümrük ile hayati derecede önemli bir maçta kozlarını paylaşacak.

Kayseri'de Tramvaylar Ücretsiz Olacak!

Ücretsiz tramvay seferleri hangi saat aralığında olacak?

Pendikspor'u 1-0 geriden gelip, 2-1 yenerek, büyük avantaj yakalayan Sarı-Kırmızılı takım, taraftar desteğiyle Başkanı olduğu Karagümrük FK'yı evine puansız göndermek istiyor. Taraftarın desteğiyle kümede kalmayı garantilemek isteyen Kayserispor'a, Başkan Büyükkılıç'ın verdiği ulaşım desteği büyük bir memnuniyetle karşılandı. Hakem Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı zorlu doksan dakika saat 19:00'da başlayacak. Maça gelecek taraftarlar için ücretsiz tramvay seferleri saat 17:00 itibariyle başlayacak.

Kayseri'de Tramvaylar Ücretsiz Olacak!

Başkan Büyükkılıç'tan destek çağrısı

Saat 20:45'te sona erecek maçın bitiminde de ücretsiz tarife saat 22:00'ye kadar sürecek. Kayserispor taraftarı ücretsiz tramvaydan yararlanmak için passolig kartlarını göstermek zorunda. Kayserispor'a verdiği büyük destekle taraftarın gönlünde taht kuran Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Kayserispor'umuzu yalnız bırakmayalım. Cumartesi günü stada gelerek, takımımızı destekleyelim. Hep birlikte sarı-kırmızı diyerek, 3 puanı takımımıza aldıralım' ifadelerini kullandı.