İYİ Parti üst yönetimine Kayseri'den giren oldu mu?

İYİ Parti yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu başkanlığında yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, ilk kez toplandı. Toplantıda Başkanlık Divanı belli olurken listeye Kayseri'den bir isim girdi mi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti üst yönetimine Kayseri'den giren oldu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi. Yapılan kurultayın ardından yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu olmuştu. Genel Başkan Dervişoğlu, geçtiğimiz günlerde önceki başkan Meral Akşener’den partinin liderliğini resmen devralarak görevine başladı. Dervişoğlu başkanlığında yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri ilk kez bugün bir araya geldi. 

Toplantıda İYİ Parti Başkanlık Divanı da oluşturuldu. Parti Tüzüğü'ne göre Genel Başkan, Başkanlık Divanı'na GİK dışından 3 isim de atadı. 

İşte İYİ Parti’nin yeni Başkanlık Divanı:

İYİ Parti üst yönetimine Kayseri'den giren oldu mu?

Başkanlık Divanı’nda Kayseri'den başta İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş olmak üzere herhangi bir ismin partinin üst yönetiminde görev alıp, almayacakları da merak konusu olmuştu. Açıklanan listede Kayseri’den bir isim yer almadı. 

Diğer yandan İYİ Parti'de son yapılan olağanüstü kurultayda GİK Üyesi seçilen Kazım Yücel de Ankara'ya giderek, toplantıya katıldı.