İstanbul'da görüldü!

Kayserispor'da Julian Jeanvier sevinci yaşanıyor. 17 Nİsan'da ameliyat olan Gineli, İstanbul'da kafilede yer aldı ve Pendikspor galibiyetinin sevincine ortak oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde....

İstanbul'da görüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, 6 haftalık uzun bir aranın ardından Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek, üzerindeki baskıyı kırdı. Sarı-Kırmızılı takım, haftalar sonra gelen galibiyetin ardından 40 puana ulaşarak kümede kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Kayserispor’un, Pendikspor kafilesinde Julian Jeanvier de yer aldı.

Gineli futbolcu, yaşadığı sakatlık sonrasında geçmeyen ağrılarından dolayı ameliyat olmuştu. 17 Nİsan’da Prof. Dr. Sinan Karaoğlu tarafından sağ diz iç menisküs yırtığı nedeniyle başarılı operasyon geçiren Jeanvier, takımı yalnız bırakmadı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da yer aldığı galibiyet sevincine ortak olan tecrübeli futbolcunun, Konyaspor maçına yetişmesi bekleniyor.

En çok Burak Yılmaz sevindi

Sarı-Kırmızılı takımda Ali Karimi, sezonu kapatmıştı. Özellikle defans hattında yaşanan sorunlardan dolayı bunalan ve sürekli rotasyon yapan Burak Yılmaz için Ginelinin iyileşmesi yüzleri güldürdü. Jenanvier, Kasımpaşa maçında forma giymiş, ardından da sakatlığından dolayı şans bulamamıştı.