Gürbüz, GİK üyeliğini kabul etmedi!

İYİ Parti GİK toplantısı öncesi İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Hüseyin Cengiz Gürbüz'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Gürbüz, GİK üyeliğini kabul etmedi!

Geçtiğimiz hafta sonu İYİ Parti, 5. Olağanüstü Kurultayını gerçekleştirdi ve partinin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu seçildi. Ayrıca, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri de belirlendi. Ancak, bu gelişmelerin ardından İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Hüseyin Cengiz Gürbüz'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

2023 Genel Seçimlerinde İYİ Parti'nin 3. sıra Kayseri Milletvekili adayı ve İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı olan Hüseyin Cengiz Gürbüz, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyeliği teklifini kabul etmediğini duyurdu.

Gürbüz, açıklamasında bir görev talebinin olmadığını belirterek sosyal medya üzerinden şu ifadeleri kullandı: "Bilgim ve talebim dışında yaşanan bir gelişme ile İyi Parti GİK üyeliğine yazıldığımı öğrendim. Bu süreçte bir görev beklentim yoktur. Bu nedenle bana tebliğ edilen görevi kabul etmediğimi kamuoyunun bilgisine sunarım."

Gürbüz, GİK üyeliğini kabul etmedi!