Avukata koltuk değnekli saldırıya istenen ceza belli oldu!

Kayseri OSB'de haciz işlemleri için bir fabrikaya giden Avukat Coşkun Özbek ve Kübra Kürkçü'ye, Özbek'in kullandığı koltuk değneği ile, saldırdığı belirten fabrika sahibi Serpil Y. hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Avukata koltuk değnekli saldırıya istenen ceza belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de geçtiğimiz yıl Ağustos ayında; Kayseri OSB’deki bir fabrikaya haciz işlemi için giden Avukat Coşkun Özbek ve Kübra Kürkçü, fabrikanın sahibi olduğu belirtilen Serpil Y.’nin saldırısına uğramıştı.

Geçirdiği bir operasyon nedeniyle koltuk değneği ile yürüyen ve Serpil Y’nin kendisine koltuk değneği ile saldırdığı belirten Avukat Coşkun Özbek, olay sonrasında, ‘Organize Sanayi Bölgesi’nde bir işletmeye haciz işlemleri için gittik. Haciz esnasında şirket personellerinden ödeme beklerken, şirket sahibi kadın gerek bize gerekse icra personeline karşı hakaret, tehdit söylemlerinde bulundu ve silahtan sayılacak kendi kullanmış olduğum koltuk değnekleri ile darp eyleminde bulundu. Bu eylem neticesinde gerekli adli birimlere şikayetimizi yaptık.’  açıklamasında bulunmuştu. 

Avukatların suç duyurusunda bulunduğu Serpil Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverilmişti. 
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili iddianamesini tamamladı. İddianame de Sanık Serpil Y.’nin iki ayrı suçtan 6 yıla kadar hapis cezası isteniyor.