Ali Turan Konyaspor'da devam edecek mi?

Kayserispor ve Erciyesspor'da uzun yıllar forma giyen, futbolu bıraktıktan sonra da Konyaspor'un teknik ekibine dahil olan Ali Turan'ın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Ali Turan Konyaspor'da devam edecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Omerovic döneminin bitmesiyle birlikte yerine Ali Çamdalı getirilmişti. Sportif direktör olarak yeşil-beyazlı takımda görev yapan Çamdalı'nın ekibinde Ali Turan'ın yer alıp almayacağı merak ediliyor. Ali Turan, Fahrudin Omerovic'in ekibinde yer alıyordu. 

Ali Çamdalı'nın Konyaspor'da teknik direktör olması taraftar tarafından tepkiyle karşılandı. Henüz tecrübesinin olmaması ve ligin kritik dönemi olmasından dolayı Çamdalı'yı getirerek risk alan yönetim, teknik ekipte ise, Ali Turan'a da yer vereceği konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama gelmezken, Nejc Skubic ve Ali Turan'ın da teknik ekipte yer alacağını kulislerde konuşuluyor. Konyaspor, sezonun 37. haftasında Kayserispor'a konuk olacak. Ali Turan Konyaspor ile anlaşırsa, uzun yıllar sonra Kayserispor'a rakip olacak.  

Konyaspor yönetimi, 29 Nisan Pazartesi günü gecenin ilerleyen saatlerinde toplanıp, 'Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır. Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu.Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.' ifadeleriyle Ali Çamdalı'yı duyurmuştu.