Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri'nde geri sayım başladı!

Yahyalı'da Kapuzbaşı Şelaleleri'nde yapılan yol ve çevre düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, bu çalışmaların bölgeye ciddi bir katma değer sağlayacağını söyledi. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri'nde geri sayım başladı!

Yahyalı’da Kurban Bayramı öncesi başlatılan çalışmalar, yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapuzbaşı Şelaleleri'nde gerçekleştirilen yol ve çevre düzenleme çalışmaları, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya tarafından yakından takip ediliyor. Kaymakam Kaya, yaya yolları ve araç otoparkı düzenlemelerinde sona gelindiğini, araç yolunun ise ekip takviyesi ile hızlı bir şekilde tamamlanacağının müjdesini verdi.

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri'nde geri sayım başladı!

Kaya: Sadece bölge halkının biraz sabretmesini rica ediyorum

Kaymakam Kaya, doğayla uyumlu bir şekilde yapılan bu çalışmaların tamamlanmasının ardından, yerel, ulusal ve uluslararası alanda yapılacak tanıtım faaliyetlerinin bölgeye ve bölge halkına ciddi bir katma değer sağlayacağını ifade ederek, “Yol çalışmasının yanı sıra taşkın koruma duvarının üzerine ve giriş kapısından şelaleler önüne kadar yapılacak olan ahşap korkuluklar, daha önce şelale önünde yapılan çalışmalar ile bütünlük sağlayacak ve yaya güvenliğini temin edecektir. Çalışmalar tamamlandıktan sonra, 'Çınar Altı' olarak bilinen alana yapılacak satış üniteleri ile de yerel ürünlerin satışı sağlanacaktır. Sadece bölge halkının biraz sabretmesini rica ediyorum” dedi.

Yahyalı Kapuzbaşı Şelaleleri'nde geri sayım başladı!

Bu projeler, bölgenin turizm potansiyelini artıracak. Çalışmaların, yerel ekonomiye de katkı sağlaması bekleniyor. Çalışmaların aynı zamanda Yahyalı’nın tanınırlığını artırarak, daha fazla ziyaretçi çekmesi hedefleniyor.