Uzun süredir görünmüyordu! Kayseri eski Milletvekili, eski Başkan ortaya çıktı

Kayseri eski Milletvekili ve aynı zamanda Rekabet Kurumu eski Başkanı Nurettin Kaldırımcı, Meclis''te görüldü. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Kaldırımcı ile ilgili detaylar Kayseri haber bülteninde.

Uzun süredir görünmüyordu! Kayseri eski Milletvekili, eski Başkan ortaya çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri eski Milletvekili Nurettin Kaldırımcı, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde siyaset yapan Kaldırımcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ortaya çıktı. 1995-1999 yılları arasında, 20. Dönem Kayseri Milletvekili olarak görev yapan Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'i ziyaret etti.

Geçmiş tecrübelerini ve Kayseri ile ilgili düşüncelerini aldık

Milletvekili Genç, ziyaretle ilgili olarak, 'Bugün TBMM’de, 20.Dönem Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı beyi misafir ettik. Geçmiş tecrübelerini ve Kayseri ile ilgili düşüncelerini almaktan memnuniyet duydum. Nazik ziyaretleri ve hayırlı olması temennileri için teşekkür ediyorum kendilerine' dedi. 

Uzun süredir görünmüyordu! Kayseri eski Milletvekili, eski Başkan ortaya çıktı

Nurettin Kaldırımcı kimdir?

1953 Kayseri/Yahyalı doğumlu olan Prof. Dr. Nurettin KALDIRIMCI, Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 1977 yılında, Milli Eğitim Bakanlığı Finansman ve Proje Müdürlüğü’nde bir süre görev yaptı ve aynı yıl mezun olduğu fakülteye araştırma görevlisi olarak intisap etti. 1981 yılında, Prof. Dr. Cumhur Ferman yönetiminde doktorasını tamamlayan Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, 1982-1995 yılları arasında Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Öğretim Üyeliği yaptı. “Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı”nda, 1982’de Yardımcı Doçent, 1987 yılında Doçent ve 1994 yılında da Profesör unvanını alan Kaldırımcı,  Erciyes Üniversitesi
Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanlığı görevlerinde bulundu. Öğretim üyeliğinin yanı sıra çeşitli sivil toplum örgütlerinde üye ve yönetici olarak çalışan Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, yine çeşitli kamu ve özel sektör kuruluşlarında, eğitim programlarının tasarım ve uygulamalarında görev aldı, zaman zaman yönetim danışmanlığı yaptı. 1995-1999 yılları arasında, 20. Dönem Kayseri Milletvekili olarak bulunan Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, görevi süresince Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği yaptı. 27.3.2003 tarihinde Rekabet Kurulu Üyeliğine atanan Kaldırımcı, Kasım 2007’de Rekabet Kurumu Başkanlığı’na atandı ve Mart 2009 tarihi itibariyle görevini tamamladı. 7.4.2009 tarihinde TOBB kontenjanından ikinci dönem üyelik görevine yeniden başlayan Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, bir süre vekâlet ettikten sonra, 2009 yıl sonu itibariyle ikinci kez Kurum Başkanı olarak görevlendirildi. Nisan 2015 itibariyle görev sürecini tamamlamıştır. Örgütsel Davranış, İşletme Yönetimi, Yönetime Katılma, Yönetici Eğitimi ve İşletme Politikası alanlarında makaleleri, araştırma ve incelemeleri bulunan Prof. Dr. NurettinKaldırımcı, evli ve 3 çocuk babasıdır