Türkiye o kazayı konuşmuştu! Kayserili fenomene kamyon çarpmamış

CZN Burak'ı görmek için kardeşiyle birlikte yürüyerek İstanbul'a giderken, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Neşet Turan'ın kardeşi Ahmet Turan, sosyal medya hesabından videolu bir açıklama yaptı. 'Yalan haber yapmayın' uyarısında bulunan Turan, sürücü hakkında da dikkat çeken bir detay paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Türkiye o kazayı konuşmuştu! Kayserili fenomene kamyon çarpmamış

CZN Burak’ı görmek için kardeşiyle birlikte yürüyerek İstanbul’a hareket eden, yolculuğun 8. gününde feci bir kaza sonrası yaşamını yitiren Neşet Turan’ın kardeşinden dikkat çeken açıklama geldi. Acılı kardeş, Ahmet Turan, ağabeyine kamyon çarpmadığını belirterek, ‘Yalan haberlere inanmayın’ dedi.

Türkiye o kazayı konuşmuştu! Kayserili fenomene kamyon çarpmamış

'Bu olayın peşini bırakmayacağım'

Sosyal medyadan video ile seslenen Neşet Turan’ın kardeşi Ahmet Turan, ‘Ağabeyimi kaybettim, bugün de toprağa verdik. Bunun üzerine birçok haber kanallarında görüyorum, ‘Neşet Turan’a TIR çarptı, kamyon çarptı’ diye. Benim ağabeyime kamyon falan çarpmadı, yarı ticari araç çarptı. Yalan haber yapmayın. Yalan haber yaparsanız, dava açacağım. Bunun üzerine birçok canlı yayın açıyorlar, yayınlarda benim ve ağabeyimin fotoğraflarını kullanıyorlar. ‘Çocuklar açıkta kaldı, yetim kaldı’ gibi konular dönüyor yayınlarda, bunlara da itibar etmeyin. Para falan atmayın kimseye. Sürücüye gelince, bence yaşlı bir adam değil bence, genç biri muhtemelen. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Davanın arkasında sonuna kadar duracağım. Başımız sağolsun, Allah Rahmet eylesin’ diye konuştu.

Neşet Turan için de CZN Burak, sosyal medya hesabından açıklama yapmış ve yorum yapan bir takipçisine ateş püskürmüştü.