Tiryakisini üzecek! Yarından itibaren geçerli, bir zam daha

Ekonomideki bozulmayla başlayan zam yağmurları devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü Philp Morris sigara grubu ürünlerine zam yapmıştı. Philp Morris'ten sonra bir sigara gurubu daha zam yaptığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Tiryakisini üzecek! Yarından itibaren geçerli, bir zam daha

Geçtiğimiz ay sigara ürünlerine gelen zamdan sonra bu ayda sigara şirketleri ürünlerine zam yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü Philp Morris sigara grubu sigara ürünlerine zam yaptığını açıklamıştı. Philp Morris sigara grubundan sonra bir zam da JTI sigara gurubundan geldi.

Kayseri'de sigara tiryakilerini üzen haber, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'dan geldi. Başkan Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sigaraya zam yağmurunun devam ettiğini açıkladı ve Philp Morris sigara grubundan sonra JTI sigara gurubu da ürünlerine yarından geçerli olmak üzere 3 TL zam yaptığını açıkladı.

Şirketin ürünlerine yaptığı 3 TL'lik zam ile en düşük sigarasının fiyatı 58 TL olurken, en yüksek sigarasının fiyatı ise 70 TL oldu.

Tiryakisini üzecek! Yarında itibaren geçerli, bir zam daha geldi