Şimdi suçlular düşünsün!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü araç filosunu yeniledi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ıssız hiçbir nokta bırakmayacaklarını belirterek, başta zehir tacirleri olmak üzere, suçlulara göz açtırmayacaklarını ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Şimdi suçlular düşünsün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suçla daha etkin mücadele edebilmesi için başta Kayseri İlinin Emniyetini Ve Huzurunu Geliştirme Derneği olmak üzere, Erciyes Anadoolu Holding, Kumsmall AVM, ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın desteği isatın alınan 30 araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Şimdi suçlular düşünsün!

4-10 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlik alanında gerçekleşen törene Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kayseri protokolü ve emniyet mensupları katıldı. 

Şimdi suçlular düşünsün!
Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Kayseri’de göreve başladığında Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne ait binek araçların yaş ortalamasının 16, tüm araçların yaş ortalamasının 16 olduğunu, 100 aracın hurdaya ayrılması gerektiğini belirterek, hurdaya ayrılacak araçların yerine ilk 30 aracın satın alındığı, kalan 70 aracında en kısa sürede alınacağını ifade etti. 

Şimdi suçlular düşünsün!
Vali Gökmen Çiçek de törende yaptığı konuşmada, ‘Emniyet Müdürümüz göreve başladığında itibaren bir yandan Kayseri'yi tanımak için yoğun mesai harcarken bir yandan da ayağının tozuyla operasyonlarına başladı. Çalışmaları gece gündüz devam etti. Ve beni ziyaretinde özellikle Kayseri merkezde sokaklarda, ilçelerde daha fazla polisin görünür olması gerektiğini birlikte değerlendirdik.
Yapılan değerlendirme sonrası Kayseri İlinin Emniyetini Ve Huzurunu Geliştirme Derneği, Erciyes Anadolu Holding, Kumsmall AVM ve Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın desteği ile 30 araç alındığını ifade eden Vali Çiçek, açıklamalarını şöyle sürdürdü: ‘Ve bugün otuz aracımız Kayseri sokaklarında huzur ve güven dağıtmaya başlayacaklar. Buna gerçekten ihtiyacımız var. Çünkü hem benim hem de emniyet müdürümüzün Kayserilileri bir sözü var. Kayseri hiçbir ıssız alan bırakmadan, hiçbir faili meçhul bırakmadan bu şehir huzur ve güvenin şehri olacak diye söylemiştik. Zaten bunun için de büyük mücadele verildi. Ben zaman zaman paylaşımlar yapıyorum. Emniyetimiz paylaşımlar yapıyor, jandarmamız, mücadele veriyor, paylaşımlar yapıyor. Ne yaparlar, ne denerlerse denesinler Kayseri emniyetimiz, Kayseri jandarmamız suçlulara göz açtırmayacak demiştik. Bakın buradan bir kere daha söylüyorum. Öncelikle gençlerimizi zehirlemek isteyenlere şunu ifade etmek istiyorum: Ne yaparsanız yapın. Hangi yolu denerseniz deneyin. Hangi şekilde getirmek isterseniz ama emniyetimiz jandarmamız bize göz açtırmayacak. Sizi ensemizde tutacak layık olduğunuzu kodese yerleştireceğiz. Daha üç gün önce 5 kilo metamfetamini emniyetimiz yakaladı. Dün midesinde yakaladık… Görülmemiş yöntemler deniyorlar. Ama Emniyetimizde onlarla mücadele ediyor. Bugün jandarmamız 30 uyuşturucu satıcısını yakaladı.  Şu an jandarma tarafından sorgulanıyorlar. Dolayısıyla ne yaparsa yapsınlar, buna fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir gencimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz.' 

Konuşmaların ardından Vali Gökmen Çiçek'in direksiyona geçererek, Kayseri Büyküşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile emniyte müdürlüğünün envanterine giren araçları test etti.