Sarız'ı, Kayseri'yi, Türkiye'yi temsil edecek

5-6 Mayıs tarihinde Almanya'da düzenlenecek olan Okçuluk Avrupa Kıtasal Kota Yarışması'nda Sarız'ı, Kayseri'yi, Türkiye'yi o isim temsil edecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sarız'ı, Kayseri'yi, Türkiye'yi temsil edecek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri spora ve sporcuya destek olmaya devam ederken, şehri temsil eden sporcular ise birbirinden önemli başarılara imza atıyor. Her branşta çok sayıda önemli sporcu yetiştiren Kayseri’de sporcular gittikleri yerden madalyasız dönmüyor. 

Son yıllarda daha da fazla ön plana çıkan okçuluk alanında da ise hem Türkiye’de hem Kayseri’de önemli bir yol katedildi. 5-6 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın Essen şehrinde düzenlenecek olan Okçuluk Avrupa Kıtasal Kota Yarışması’nda Kayseri’yi Spor A.Ş. Spor Kulübü Milli Sporcu Fatma Maraşlı temsil edecek.
Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Oğlakkaya Mahallesi’nde yaşayan ve hedefi şampiyonluk olan başarılı isim 24 ülkeden rakibiyle mücadele edecek. 

Şampiyonluk yarışından başarıyla dönmek isteyen Maraşlı’ya Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’ndan da destek geldi. Eroğlu, “Olimpiyat kotası yolunda 24 rakip ülke ile mücadele edecek olan Milli Sporcumuz Fatma’ya ve Milli Takımımıza başarılar dileriz.” dedi.