Sarız cinayet haberiyle sarsılmıştı! Genç kadın ebediyete uğurlandı

Kayseri'nin Sarız ilçesinde Bayramın ilk günü yaşanan cinayet büyük üzüntüye neden olmuştu. Nazlı A.'nın kocası tarafından bıçaklanarak, öldürülmesinin ardından ilçede büyük üzüntü yaşanmıştı. Sarız Kaymakamı ve diğer yetkililer Aslantaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri Olay Haber'de

Sarız cinayet haberiyle sarsılmıştı! Genç kadın ebediyete uğurlandı

Kayseri'nin Sarız ilçesinde, Bayramın ilk günü korkunç bir cinayet haberiyle sarsılmıştı. Nazlı A. isimli kadın, eşi D.A. tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu olay, ilçede büyük üzüntüye neden olmuştu. Nazlı A, kılanan cenaze namazının ardından ebedi hayata uğurlandı.

Sarız Kaymakamı Kerem Albayrak, İlçe Emniyet Amiri, Sarız Ziraat Odası Başkanı Yusuf Yaldız ve Sarız Belediye Başkanı Faruk Eroğlu, İmirzaağa Mahallesi'nden Aslantaş ailesine ve sevenlerine taziye ziyaretinde bulundu.

Sarız Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Belediye Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu; Kaymakamımız Kerem Albayrak, İlçe Emniyet Amirimiz ve Sarız Ziraat Odası Başkanımız Yusuf Yaldız ile birlikte İmirzaağa Mahallesi'nden Aslantaş ailesine ve sevenlerine taziye ziyareti gerçekleştirdiler. Ailenin acılarını paylaşan Başkanımız, başsağlığı dileklerinde bulunarak, merhuma okunan duaların ardından ziyaretlerini sonlandırdı."

Kayseri Olay Haber olarak Nazlı Aslantaş'a Allah'tan Rahmet, ailesine ve sevdiklerini başsağlığı diliyoruz.