Saldırıyla ilgili CHP'li hukukçular devrede

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP'li Meclis üyesine yapılan silahlı saldırının ardından açıklamalarda bulunan CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, 'Olayı gerçekleştiren, azmettiren, sebebiyet veren sıfatı ne olursa olsun sorumluların hepsinin yargı önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Saldırıyla ilgili CHP'li hukukçular devrede
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda CHP’li Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır önce darp edildi ardından silahla bacağından vuruldu. Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavisi süren Bahadır’ın sağlık durumu hakkında bilgiler veren CHP İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, “Hayati tehlikesi devam eden meclis üyesi adayımız Şerafettin Bahadır’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyoruz.” dedi.

Ünalmış, olayı gerçekleştirenlerin, azmettirenlerin peşini bırakmayacaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünalmış açıklamasında, “Olayı gerçekleştiren, azmettiren, sebebiyet veren sıfatı ne olursa olsun sorumluların hepsinin yargı önünde hesap vermesi için elimizden geleni yapacağız. Saldırının planlanış şekli, gerçekleştirilmesi ile ilgili tüm deliler kolluk kuvvetlerine sunuldu.

Pınarbaşı’da, meclis üyesi adayımız Şerafettin Bahadır’a, kızının yanında savunmasız bir şekildeyken, eski belediye başkanının kardeşi ve amcaoğlu tarafından gerçekleştirilen aciz saldırıyı kınıyoruz ve parti hukukçuları olarak süreci takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan Ünalmış, sosyal medyada; halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici, suç ve suçluyu övücü paylaşımlar yapan kişiler hakkında gerekli suç duyurularını yapacaklarını söyledi.