O ilçedeki 19 adet taşınmaz kiraya verilecek...

Develi Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan otopark, büfe, işyeri ve karpuz sergi alanından oluşan toplamda 19 adet taşınmazı kiraya verecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

O ilçedeki 19 adet taşınmaz kiraya verilecek...

Develi Belediyesi 1 adet otopark, 14 adet işyeri, 3 adet büfe ve 1 adet karpuz sergi alanı olmak üzere toplam 19 adet taşınmazı ihaleyle kiraya verecek.

Mülkiyeti Belediyeye ait ilçenin muhtelif yerlerinde bulunan 140 araçlık açık otopark işletmeciliği, Sindelhöyük Mahallesi Hasan Hodul parkı önü 1 ve 2 nolu büfeler, Şıhlı Mahallesi Fakı Uşağı Cad. 9 ve 9/A nolu işyeri, Şıhlı Mahallesi İstiklal Cad. 22 ve 22/A nolu İşyeri, Şıhlı Mahallesi Sunay Cad. 88,90 ve 96 nolu işyerleri, Cami Cedid Mah.İbni Sina Cad. Park İçi Büfe, İbrahim Ağa Mah. Belediye iş Merkezi 30 ve 47 nolu işyeri, İbrahim Ağa Mahallesi Sebze Meyve Halk Pazarı 1,2,4,5 ve 7 nolu işyerleri ve Cumhuriyet Cad. Eski Vergi dairesi yanı karpuz sergi alanını  açık ihale usulü ile 16.05.2024 Perşembe günü saat : 14:00 da ihale edilerek kiraya verilecek.

İhale Şartnamesi mesai saatleri içerisinde Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğünde görülebilir. İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için Geçici teminatı miktarını ihale tarihi ve saatine kadar yatırmaları gerekmektedir. Ayrıca, Kimlik Fotokopileri, Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, Tüzel kişilerde, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair 2024 yılı içinde alınmış belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak olanların tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş vekaletnameyi ibraz etmeleri gerekmektedir.

Develi Belediyesi'nin ilanı için TIKLAYINIZ

O ilçedeki 19 adet taşınmaz kiraya verilecek...O ilçedeki 19 adet taşınmaz kiraya verilecek...