Niğde Valisi Kayseri yolunda kontrole çıktı

Kurban Bayramı dolayısıyla trafik yoğunluğu sürerken Niğde Valisi de uygulama noktasında görev yapan emniyet ve jandarma personeli ile bir araya gelerek seyahat eden vatandaşların bayramını kutladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Niğde Valisi Kayseri yolunda kontrole çıktı

Niğde Valisi Cahit Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama noktasında görev yapan emniyet ve jandarma personelleri ile seyahat eden vatandaşların bayramını kutladı. Milyonlarca sürücünün kullandığı Kayseri-Niğde kara yolunda Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk sürüyor. 

Niğde Valisi Kayseri yolunda kontrole çıktı

Vali Niğde-Kayseri kara yolunda

Vali Çelik, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Gürol Okyar ile birlikte Niğde - Kayseri kara yolunda bulunan uygulama noktasını ziyaret etti. Ekipler tarafından durdurulan araçlarda bulunanların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Vali Çelik, sürücülere şeker ikram ederek trafikte uyulması gereken kurallar konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Niğde Valisi Kayseri yolunda kontrole çıktı

Durdurulan araçlardaki çocuklara araçta trafik kuralı ihlal edildiğinde çalarak ailelerini uyarmaları için kırmızı düdük hediye eden Vali Cahit Çelik, sürücüleri emniyet kemeri takma ve aşırı hız yapmama konusunda uyardı.