Müjde! Kayseri'ye özel kuruluyor

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, Kayseri'de kendine ait bir hatıra ormanı ve piknik alanı kuruyor. Kapalı Kale Tribün lideri Ahmet Dirgenali, Ekim ayında başlayacak olan proje için Orman Bölge Müdürü ve diğer yetkililerle görüştü. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Müjde! Kayseri'ye özel kuruluyor

Kayserispor taraftarları için büyük bir müjde geldi! Kapalı Kale Taraftar Grubu, Kayseri’de kendine ait bir orman ve piknik alanı oluşturmak için önemli bir adım attı. Tribün lideri Ahmet Dirgenali, Kayserispor taraftarlarının hayali olan bu proje için Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, Orman İşletme Müdürü Yasin Biberci ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Özer ile görüştü.

Yüzlerce Taraftar ailesiyle birlikte piknik yapabilecek

Kayserispor taraftar grubunun uzun zamandır hayalini kurduğu hatıra ormanı ve piknik alanı projesi için yapılan görüşmede, “Kayserispor Kapalı Kale Hatıra Ormanı ve Piknik Alanı” detayları konuşuldu. Kapalı Kale Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Dirgenali, yaptığı açıklamada, “Orman Bölge Müdürümüz İsa Çapkın, Orman İşletme Müdürümüz Yasin Biberci ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Özer’i ziyaret ettik. Ekim ayında fidan dikme işlemlerinin başlayacağı hatıra ormanı ve piknik alanı projemiz için gerekli destekleri aldık. Kendilerine desteklerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz' ifadelerine yer verdi. 

Hatıra Ormanı ve Piknik Alanı ne zaman açılacak?

Kayserispor Kapalı Kale Hatıra Ormanı ve Piknik Alanı’nda fidan dikme işlemleri Ekim ayında başlayacak. Fidanların dikimi ve alanın düzenlenmesiyle birlikte, taraftarlar aileleriyle birlikte keyifli bir sosyal alanına kavuşacak. Kapalı Kale Tribün lideri Ahmet Dirgenali, gerçekleştirdiği ziyarette Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın'a ismine özel Kayserispor forması hediye etti.

Müjde! Kayseri'ye özel kuruluyor

Kayseri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, Orman İşletme Müdürü Yasin Biberci ve Milli Parklar Şube Müdürü Mehmet Özer, Ahmet Dirgenali'nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler