MHP Milletvekili Baki Ersoy'dan Pınarbaşı'daki silahlı saldırı ile ilgili açıklama

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde CHP'li isme yönelik silahlı saldırının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy açıklama yaptı. Ersoy, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP Milletvekili Baki Ersoy'dan Pınarbaşı'daki silahlı saldırı ile ilgili açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesinde CHP'li isme yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan açıklama geldi. CHP'li Şerafettin Bahadır'a yönelik silahlı saldırının ardından bazı çevrelerin hedef gösterdiği Ersoy, 'Helalleşmeyeceğiz' mesajı verdi. Ersoy, ayrıca 'Saldırının azmettiricisi'  oduğu yönünde iddiaları ortaya atanlarla da hukuk önünde hesaplaşacağını söyledi. 

'Tahrik süreci!' 

'Olayın muhataplığına bakıldığında  insanların engeliyle dalga geçilip, başlatılan bir tahrik süreci olduğunu' ifade eden MHP'li Ersoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Bugün Pınarbaşı ilçesinde gerçekleştirilen menfur bir saldırı sebebiyle şahsımı hedef gösteren; azmettirici olduğum ve olayda dahilim bulunduğunu iddia eden kim varsa hepsiyle ilgili hukuki müracaatlarımızı avukatlarım aracılığıyla vakit kaybetmeden başlatıyorum. Olayın muhataplığına ve iddialara bakıldığında maalesef  karşılaştığımız hadise, insanların engeliyle dalga geçilip başlatılan bir tahrik sürecidir. Aile meselesine, siyasi yafta vurarak şahsıma ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne iftira atan özellikle medya  tetikçileri ve herkesle hukuk önünde hesaplaşacağız ama helaleşmeyeceğiz. Bu vesileyle hastanede tedavi altına alınan Pınarbaşılı hemşehrimize acil şifalar diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.