Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

Kayserispor, Erciyes'te kamp yapacak olan Samsunspor, Konyaspor, Ankaragücü ve Niğdespor ile hazırlık maçları yapacak. Burak Yılmaz yönetiminde yeni sezona hazırlanan Sarı-Kırmızılı takım, transfer yasağına rağmen kadrosunun yüzde 80'ini koruyarak güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Kayserispor, ilk hazırlık maçını Samsunspor ile yapacak. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, yeni sezon öncesinde Erciyes’e kamp yapmaya gelen takımlarla hazırlık maçı yapacak. Burak Yılmaz yönetiminde, transfer yasağına rağmen kadrosunun yüzde 80’ini koruyarak mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılı takım, hazırlık maçlarıyla yeni sezona güçlü bir şekilde girmeyi amaçlıyor.

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

İlk hazırlık maçı Samsunspor ile yapılacak

Kayserispor, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Konyaspor, Samsunspor, Ankaragücü ve Niğdespor ile de karşılaşacak. Hazırlık maçlarının takvimi henüz kesinleşmedi. Sarı-Kırmızılı takımın ilk hazırlık maçının Samsunspor olduğu öğrenildi. Burak Yılmaz yönetiminde bu sezon başarılı bir sezon geçirmeyi amaçlayan Kayserispor, eksiklerini gidererek, taraftarının yüzünü güldürmek istiyor.

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!

Çalışmalar Kayseri'de devam ediyor

Kayserispor, sezon hazırlıklarına 4 Temmuz Perşembe günü başladı. Sarı-Kırmızılılar, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek. Sarı-Kırmızılı takım, birinci ve ikinci etap kamplarını kendi tesislerinde gerçekleştirecek. Kayserispor'da kaleci Bilal Bayazit de Kayseri'ye gelerek kampa dahil oldu. 

Kayserispor'un ilk rakibi belli oldu!