Kayserispor'un efsane ismi Ankaragücü'ne imza atıyor

Kayserispor'un efsane ismi Seyit İçgül, Ankaragücü ile prensip anlaşmasına vardı. İçgül, başkent temsilcisine bugün imza atacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberi'nde.

Kayserispor'un efsane ismi Ankaragücü'ne imza atıyor

Son olarak Kayserispor’da 3 ay Sportif Direktör olarak görev yapan Seyit İçgül, Ankaragücü ile prensip anlaşmasına vardı. Kayserispor’da futbol kariyerine başlayan ve Erciyesspor, Hatayspor, Karabükspor gibi takımlarda uzun yıllar kaptan olarak görev yapan İçgül, bugün Başkent temsilcisine resmi imza atacak.

Kayserispor'un efsane ismi Ankaragücü'ne imza atıyor

Seyit İçgül’ün Kariyeri ve Ankaragücü’ne Transferi

Seyit İçgül'ün Ankaragücü ile anlaşmaya vardığı haberi, Ankara’nın duayen gazetecisi Orhan Sal tarafından sporanki internet sitesinde duyuruldu. Sal, "Son Dakika, MKE Ankaragücü Sportif Direktörlük için Seyit İçgül ile görüşüyor. Anlaşma yakın." ifadelerini kullandı. İçgül, eski başkanlardan Recep Mamur’un kendisini mağdur etmesinin ardından mahkeme sürecine girmiş, ancak daha sonra davadan vazgeçmişti.

Seyit İçgül'ün kariyeri başarılarla dolu 

Karabükspor ve Konyaspor’da büyük başarılara imza atan İçgül, dünya starı Emmanuel Emenike’yi Nijerya’dan bularak futbola kazandırmıştı. İçgül'ün sportif direktörlük kariyerindeki başarısı Ankaragücü ile anlaşmasına neden oldu. İçgül'ün adı sezon bitiminde Kayserispor ile anılıyordu. 

Kayserispor'un efsane ismi Ankaragücü'ne imza atıyor

Ankaragücü Erciyes'e geliyor 

Ankaragücü, ikinci etap kamp çalışmaları için Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde antrenmanlarını sürdürecek. Sarı-lacivertliler Ankara'da 14 Temmuz'a kadar Ankara'da, ardından da 1 günlük izin bitiminde Kayseri'ye geçecek. Ankaragücü'nün Kayserispor ile hazırlık yapması bekleniyor

Kayseri Olay Haber olarak Seyit İçgül’e, yeni görevinde başarılar diliyoruz.