Kayserispor, Eyüpspor'u konuk edecek! Daha önce hiç yenilmedi

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Eyüpspor'u konuk edecek olan Kayserispor, daha önce iki kez karşılaştığı ve iki maçta da galip geldiği rakibi karşısında 3 puana ulaşmak istiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserispor, Eyüpspor'u konuk edecek! Daha önce hiç yenilmedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli maç arasından ardından Trendyol Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ilk dört haftasında sadece iki maç yapan ve henüz galibiyeti bulunmayan Kayserispor, 5. haftada sahasında, bu yıl lige yükselen, ligin flaş ekiplerinden Eyüpspor’u konuk edecek. 
Geride kalan 4 haftada Sivasspor’a evinde 2-1’lik skorla yenilen ve Konya deplasmanından bir puanla dönem Kayserispor’un rakibi Eyüpspor ise 4 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrılmayı başardı. 
RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda yarın( 15 Eylül 024 Pazar)  saat 17.00’de Ömer Tolga Güldibi  düdüğü ile başlayacak karşılaşma öncesinde Kayserispor’daki tek düşünce galibiyet. Daha önce Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldiği ve rakibine karşı iki maçta da üstünlük sağlayan Kayserispor, bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. 

Kayserispor, Eyüpspor'u konuk edecek! Daha önce hiç yenilmedi
Türk futbolunun iki efsanesi, iki yakın dost Burak Yılmaz ile Arda Turan’ın teknik direktör olarak karşı karşıya gelecekleri karşılaşmada; Burak Yılmaz’ın sahada Bilal Bayazit, Gökhan Sazdagi, Julian Jeanvier, Lionel Carole, Arif Kocaman, Miguel Cardoso, Kartal Yılmaz, Mehdi Bourabia, Carlos Mane, Aylton Boa Morte ve Duckens Nazon 11’i ile yer alması bekleniyor.