Kayserispor'da doğru bulundu!

Kayserispor'da, kötü gidişin en büyük sebebi olarak gösterilen Murat Duman'ın ayrılmasıyla birlikte yüzler gülüyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, oyuncularıyla yakından ilgilenerek, moral ve motivasyonlarının artmasını sağlıyor. Kayserispor'da hedef: Pendikspor maçından mutlak 3 puan almak.

Kayserispor'da doğru bulundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da uzun bir aranın ardından özlenen bir tablo ortaya çıktı.

Futbol Direktörü Murat Duman’ın ayrılmasıyla birlikte takım içinde birlik ve beraberlik arttı. Futbolcular, sıkıntılarını daha rahat bir şekilde dile getirebiliyor. Son yapılan antrenmanda futbolcuların son derece neşeli oluşları gözlendi. Bununla birlikte teknik direktör Burak Yılmaz’ın da futbolcularla çok yakından ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı. Boa Morte’ye sarılan Yılmaz, aynı şekilde Arif Kocaman’ı da bağrına bastı. Takımda olumlu bir hava eserken, tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

Kayserispor'da doğru bulundu!

Kayserispor'da 4 eksik oyuncu bulunuyor

Kayserispor’da Majid Hosseini, Ali Karimi, Lionel Carole ve Julian Jeanvier, Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Burak Yılmaz, oyuncularına geçmişi unutup, geleceğe umutlu bakmaları yönünde motivasyonda bulundu. Kayserispor, ligin ilk yarısında 2-0 yendiği Pendikspor engelini yeniden aşarak, hem rövanşı almayı hem de kötü gidişe dur diyerek yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor.

Kayserispor'da doğru bulundu!

Pendik maçı öncesi umutlar yeşerdi

Kayserispor'daki bu olumlu ammosfer, taraftarın da umudunu arttırdı. Sarı-Kırmızılı takım, 6 haftalık galibiyet hasretine son vererek rahat bir nefes almak istiyor. Başkan Ali Çamlı, Pendikspor ve Karagümrük maçlarını kazanacaklarını dile getirerek, teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini ifade etti.