Kayserispor'da aranan adam geldi!

Kayserispor, 4 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Burak Yılmaz, Türk antrenörlerle çalışmayı tercih ederken, Portekizli golcü Aylton Boa Morte de kampa katıldı. Kayserispor Haberleri için Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberlerini takip edin...

Kayserispor'da aranan adam geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, 4 Temmuz’da kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı. Burak Yılmaz ve teknik ekibi, Sarı-Kırmızılı takımı gelecek sezon için güçlü bir şekilde hazırlamayı hedefliyor. Yeni sezonda Kayserispor, teknik ekipte köklü değişiklikler yaşandı. Hırvat teknik direktör Hari Vukas ile yollar ayrılırken, Burak Yılmaz tamamen Türk antrenörlerle çalışmaya karar verdi. Bu değişiklikle birlikte, Yılmaz’ın takımı daha uyumlu ber şekilde çalışması bekleniyor.

Kayserispor'da aranan adam geldi!

Aylton Boa Morte de Kayseri’ye geldi!

Kampın üçüncü gününde, geçtiğimiz sezonun başarılı golcüsü Aylton Boa Morte de Kayseri’ye gelerek çalışmalara katıldı.Geçen yıl,  Khor Fakkan’dan transfer edilen Portekizli oyuncu, geçtiğimiz sezon 8 gol ve 2 asistle dikkat çekmişti. Morte, yeni sezonda daha başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor’da 32 maçta 8 gol atan Aylton Boa Morte, 2 asistle de katkı sağladı. Gol sevincinde yaptığı takla hareketleriyle taraftarların gönlünde taht kuran Morte, 2633 dakika süre aldı ve takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başardı.

Kayserispor'da aranan adam geldi!

Burak Yılmaz ile güç topluyorlar

Burak Yılmaz ve ekibi, bu sezon Kayserispor’u daha üst sıralara taşıma hedefinde. Geçen sezon yaşanan sıkıntıların aza inmesi adına Yılmaz ve ekibi dersine iyi çalışıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte çalışmalar büyük bir keyifle devam ediyor. Oyuncuların son derece hırslı ve istekli oluşu gözlendi. 

Kayserispor'da aranan adam geldi!

Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla yeni sezonun hazırlıklarını sürdürecek.