Kayserispor bunu hep yapıyor!

Kayserispor, son yıllarda Trabzonspor'a karşı rahat galibiyetler elde ediyor. Fobisini üzerinden atan Sarı-Kırmızılı takım, son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı.

Kayserispor bunu hep yapıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, son yıllarda Trabzonspor’a karşı puan ve puanlar almaya başladı. Sarı-Kırmızılı takım, Trabzonspor’a karşı fobisini Trabzon’da mağlup etmekte çok zorlanıyordu.

Kayserispor, Trabzonspor’a karşı atağa geçti

Şu ana kadar rakibiyle yaptığı 44 maçta Kayserispor, 9 galibiyet elde ederken, 26 kez de mağlup oldu. geride kalan 10 maç da beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor, Trabzonspor’a karşı ilk galibiyetini 1968 yılında elde etti. Sarı-Kırmızılılar, ilk deplasman galibiyetini de 1971 yılında aldı. Aradan geçen 35 yıl sonra Kayserispor, Trabzon’da Trabzonspor’u 2005 sezonunda 3-0’lık skor ile aldı. Bu galibiyetin ardından Sarı-Kırmızılı takım 12 yıllık aradan sonra yeniden Trabzonspor’u Trabzon’da yendi.

Kayserispor bunu hep yapıyor!

Kaçan balık büyük oldu

Kayserispor, 2023 yılında hem kupada hem de ligde üst üste rakibini deplasmanda mağlup etmeyi bildi. Burak yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılı takım, 2-0’lık skoru koruyamadı ve son dakikalarda yediği gollerle galibiyeti kaçırdı. Böylelikle Kayserispor, büyük bir fırsatı elinin tersiyle itmiş oldu.